Geschiedenis

In 2006 werd uit het Kort & Klein-theater het idee voor een Theatervloot geboren. Een idee van een paar pondjes, maar met de capaciteit om groot te groeien.

Klein Theater bieden aan boord van schepen, die tezamen een vloot vormen. De vloot vaart rondom het IJsselmeer en kiest ligplaats dicht bij u, het publiek. Aan boord van de deelnemende schepen is maar weinig ruimte, dat is meteen doorslaggevend voor de organisatoren. Belangrijk onderdeel van deze unieke vorm van theater is het “klein en intiem” te houden. De kleine groepjes publiek wisselen na de korte voorstellingen steeds van schip, en zien zo meerdere voorstellingen op één avond. Tussen de voorstellingen door is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Eén ding is zeker, de theatervloot biedt u een zeer afwisselend avondprogramma.

Organisatie Theatervloot Waterweken: Kort & Klein-theater, Ilona Palásthy, ilona@palasthy.nl

Optreden bij de Theatervloot?

Bent u musicus, artiest of beeldend kunstenaar en wilt u uw optreden laten organiseren door de Theatervloot, meld u dan (liefst met zo veel mogelijk informatie over uw werk) aan bij ilona@palasthy.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op, om details met u door te nemen.

Vrijwilliger bij de Theatervloot?

Natuurlijk is de Theatervloot altijd op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten tijdens de voorstellingen en tentoonstellingen. Bent u geïnteresseerd, stuur ons dan een email.